Welcome to Close Combat Series
  Login or Register Home  ·  Downloads  ·  Forums  ·  Combat Camera  ·  Help  

  Survey
Do incapacitations count as a soldier's kills?

Yes
No



Results
Polls

Votes 320
Comments: 0

  Shout Box!!

Only registered users can shout. Please login or create an account.

  Main Menu
Articles & News  
    Help
    Player`s News
    Site News
    Multiplayer
    Terrain Challenge
    Boot Camp
Community  
    Forums
    Downloads
    Combat Camera
    MOOXE @ Youtube
    Statistics
Members  
    Private Messages
    Your Account
    Logout

  Donations
Anonymous - $25.00
08/15/2022

Anonymous - $25.00
08/15/2022

Anonymous - $25.00
12/18/2021

Anonymous - $100.00
11/08/2021

Anonymous - $15.00
04/09/2021

Anonymous - $100.00
04/05/2021

Anonymous - $20.00
02/20/2021

Anonymous - $10.00
12/29/2020

Anonymous - $1.00
11/06/2020

ZAPPI4 - $20.00
10/10/2020

Find our site useful? Make a small donation to show your support.



Search for at
Close Combat Series Advanced Search


 Author
Message
 
franpe

Rep: 0.4


PostPosted: Sat Aug 15, 2009 8:40 am Post subject: Need Help Qclone not working Reply with quote

Hi, I have tried Qclone, but when I try to open an *.adb file ( geteamas, weapons, etc...) the file doesnt load.
I can see a message box "unpacking..." but then..  nothing.
I dont get any error message, just nothing, as you can see the image.

I ve also tried with  QClone for RtB-CCMv3.1 and the result is the same.
I try with original CC5 files and from mods. But no one is working.

What im doing wrong ???  Rolling Eyes
I need to export the values to txt, or just can see them, for a mod I am doing for TLD.
OS Windows XP   Qclone V 2.0.3


Thanks !!!.



err1.jpg
 Description:
 Filesize:  40.42 KB
 Viewed:  13438 Time(s)

err1.jpg


Back to top
View user's profile Send private message
 
AT_Stalky

Rep: 27.4
votes: 10


PostPosted: Sat Aug 15, 2009 11:22 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Hm, have u installed Java virtual Machine?

If not, u may try that,
first install the ver 3805, and then 3810

Not sure if thats the problem, but...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
 
AT_Stalky

Rep: 27.4
votes: 10


PostPosted: Sat Aug 15, 2009 11:30 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Oh yes, you fined em here:

http://www.closecombatseries.net/CCS/modules.php?name=Downloads&cid=216
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
 
franpe

Rep: 0.4


PostPosted: Mon Aug 17, 2009 8:08 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Thanks !!  It works !!!
Back to top
View user's profile Send private message
 
tigercub

Rep: 23.5
votes: 2


PostPosted: Thu Jul 12, 2012 8:51 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

same issue but it did not work for me Win 7...32 bit


The best Target is the one you just Hit!

Started with CC1 Demo
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
 
AT_Stalky

Rep: 27.4
votes: 10


PostPosted: Thu Jul 12, 2012 9:35 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Hello tiger

Does java 3805 and. 3810 install onwin 7 ? Or do they install but q still dont load?

/S
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
 
tigercub

Rep: 23.5
votes: 2


PostPosted: Thu Jul 12, 2012 10:30 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

installs but it does say it has know problems, qclone runs you see trying to unpack does nil like it shows up top of tread.

Chrees

Tiger


The best Target is the one you just Hit!

Started with CC1 Demo
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
 
tigercub

Rep: 23.5
votes: 2


PostPosted: Fri Jul 13, 2012 4:34 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

bump


The best Target is the one you just Hit!

Started with CC1 Demo
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
 
Pzt_Kanov

Rep: 7
votes: 9


PostPosted: Wed May 07, 2014 12:19 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Thanks for this Stalky, I was struggling with win7 and qclone but found your post and everything is alright now. Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message GameRanger Account
 
Pzt_Kanov

Rep: 7
votes: 9


PostPosted: Wed May 28, 2014 2:20 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

franpe wrote (View Post):

I ve also tried with  QClone for RtB-CCMv3.1 and the result is the same.


Just noticed this line.

What is this Qclone for RtB-CCMv3.1? can't find it anywhere.
Back to top
View user's profile Send private message GameRanger Account
 
DoktorPaj

Rep: 28.4


PostPosted: Sun Feb 28, 2016 5:02 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Sorry to bump this old thread but has anyone managed to get qclone to work in windows 8.1? My old laptop I had with windows 7 worked fine until it sort of died one day, and my new one came with windows 8 on it and while I have managed to get all CC releases except the first to work on it qclone is not willing to function. Installing  java 3805 and 3810 seemed to have worked well, as I got no error messages, but qclone still will not show any data.
Is there any way to start the Java virtual machine?
Or is there any alternative to qclone that might work?
Back to top
View user's profile Send private message
 
Uberdave

Rep: 26.9


PostPosted: Thu Mar 31, 2016 12:03 pm Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

bump...

Frustrated that I cant look at data files.  Using Win 7, full updates.  QClone 2.3 giving same reaction as described in the OP.

Any thoughts?
Back to top
View user's profile Send private message
 
tripwire

Rep: 37.5
votes: 2


PostPosted: Fri Apr 01, 2016 10:45 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Uberdave, I am also having fits with QClone right now.  I have been using it on my Win 7 64-bit laptop for the past few years.  I just recently purchased a new laptop with the same OS.  Right - QClone is not working on the new laptop.  I will continue to bash it around and find how I got it to work before.

I'll report back here when I find the method to fix it..... again!
Back to top
View user's profile Send private message
 
tripwire

Rep: 37.5
votes: 2


PostPosted: Fri Apr 01, 2016 6:06 pm Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Uberdave, it is exactly as AT_Stalky said in his posts above.  D/L the two JavaVM files from the D/L area here.  Run version 3805 first and when it finishes installing then run version 3810.  BE SURE TO RUN AS ADMINISTRATOR!
Back to top
View user's profile Send private message
 
Uberdave

Rep: 26.9


PostPosted: Sun Apr 03, 2016 4:02 am Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Thx, it works now.  I always forget those archaic files like old Java run-time, etc..   Razz
Back to top
View user's profile Send private message
 
DoktorPaj

Rep: 28.4


PostPosted: Fri Aug 19, 2016 11:43 pm Post subject: Re: Need Help Qclone not working Reply with quote

Ran version 3805 as admin, seemed to work, but version 3810 ended with this strange message and Qclone is still not doing its thing.

[img]http://postimg.org/image/4bis6kudl/[/img]
Back to top
View user's profile Send private message
 
 
Post new topicReply to topic printer-friendly view Close Combat Series Forum Index -> Modding Workshop


 
   
 


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum




Forums ©





In August of 2004, Zappi, Homba, Bambam887, RedScorpion and MOOXE all pitched
in to create this Close Combat site. I would to thank all the people who have visited and
found this site to thier liking. I hope you had time to check out some of the great Close Combat
mods and our forums. I'd also like to thank all the members of our volunteer staff that have
helped over the years, and all our users that contributed to this site!